Djurfrid

Djurfrid

Djurfrid är en samlingsplats för dig som har eller kommer att behöva ta farväl av ditt älskade husdjur
Du kan ta del av fakta och råd och komma i kontakt med andra i samma situation.

Du kan ladda upp en minnesannons och i vår webbshop finns allt du behöver för att planera en fin minnesceremoni.

UDs Seniorklubb

UDs Seniorklubb

Seniorklubben är en omtyckt mötesplats för tjänstemän som pensionerats efter tjänst i utrikesdepartementet. Klubben har cirka 550 medlemmar.

Våra aktiviteter gör det möjligt att under sällskapliga former få en inblick i vad som händer inom olika områden, som politik, kultur, litteratur och även inom verksamheten på UD. Förutom möjligheten att träffa tidigare kollegor erbjuder seniorklubben en omfattande programverksamhet med utflykter och resor, besök på företag, bokpresentationer och mycket mera.

KBT Allians

KBT Allians

KBT Allians Psykoterapimottagning drivs av Isabel Höijer Björk. Isabel är legitimerad Psykoterapeut med inriktning KBT, Socionom och har en Medicine Magisterexamen i psykoterapi från Karolinska Institutet.

KBT Allians har en lång erfarenhet av att arbeta med bedömning och behandling av psykisk ohälsa hos såväl ungdomar som vuxna och par och har arbetat inom socialtjänst, primärvård, allmänpsykiatri, beroendevård, ätstörningsvård och företagshälsovård.

Ny webbplats till lsmanagement.se

Ny webbplats till lsmanagement.se

ILS Management Sweden är ett konsultbolag med tre expertområden. Projektledning, ILS och Affärsutveckling. Detta inkluderar Förändringsledning, Processutveckling, Stödsystem för avancerade produkter såsom exempelvis flyg, tåg, borriggar och försvarsmateriel. Affärsutveckling sker bland annat genom ett särskilt fråge- och utvärderingsverktyg, som visat sig utgöra en bra start för förbättringsarbeten.

End of content

End of content