Ny webbplats till Prata Ut

Ny webbplats till Prata Ut

Vi lever idag i ett individanpassat samhälle där många fostrats till att vara självständiga och klara sig själva. Det kan bidra till att vi inte delar svårigheter med andra i lika hög grad längre. Dessutom vi vill inte vara till besvär för andra.

Hos Prata Ut kan du få möjlighet att pysa ut frustration eller tillfällig social svält. Vår målsättning är att professionellt förstå dig och det du upplever med empati, respekt, sekretess och tillsammans komma fram till vad du vill och kan göra, för att skapa en förändring för stunden eller i ditt liv.

Ny webbplats till Frivillig Väntjänst

Ny webbplats till Frivillig Väntjänst

Med fler volontärer kan vi hjälpa ännu fler!
Vi gör skillnad
Frivillig Väntjänst (FV) är en ideell organisation som förmedlar kontakter mellan volontärer och människor i behov av trygghet och medmänsklighet. Vi förebygger och bryter ofrivillig ensamhet och isolering, vi skapar trygghet, gemenskap och stimulans.

Ny webbplats till oliveriet.se

Ny webbplats till oliveriet.se

Älskar du också Italien och italiensk mat?

Vi, Jenny och Andrea med personal, erbjuder en äkta italiensk matupplevelse på Värmlands enda äkta italienska restaurang, pizzeria och deli mitt i centrala Kristinehamn.
Kom och smaka på våra härliga delikatesser, mat och viner med fokus på Andreas hemö Sardinien.
Vi ordnar även event hos oss t ex matlagningskurser och vinprovningar.

Ny webbplats till Marimedia

Ny webbplats till Marimedia

Marie Hagberg på Marimedia är copywriter och hjälper till med texten på din hemsida, dina säljbrev, dina nyhetsbrev, säljbrev, blogginlägg, vykort, uppdateringar på sociala media eller något annat. Som omväxling har jag här inte använt WordPress utan byggt en sida med en annan sidbyggare. Målet för mig var att testa om det gick att bygga…