För dig som inte vill bry dig om teknik, säkerhet och uppdateringar.

Vi har verktygen för din webbplats – Serviceavtal WordPress

Eller ring mig på 070-49 34 191

Serviceavtal för WordPress för en bekymmersfri tillvaro

Känner du igen dig i det här? Varje gång du loggar in på webbsidan så finns det massor av uppdateringar och popups som vill att du tar hand om något. Det enda du ville var att fixa till en nyhet men nu ökar stressen och du vet inte riktigt vad du törs uppdatera eller om det finns några sidoeffekter. Inte heller förstår du helt ändringshistoriken från utvecklaren om du tog dig tid att läsa den

Du kan slippa allt det där genom ett serviceavtal!


wordpress teknisk Support

Vårt mål – en problemfri webbsida

Din webbsida behöver löpande uppgraderingar och tekniskt underhåll för att fungera felfritt. Det kommer ständigt nya versioner, inte bara av WordPress, utan också av de tillägg du använder på webbsidan. Många av uppgraderingarna rör säkerhetsrelaterade problem och det är viktigt att de installeras omgående för att säkerställa att webbplatsen säkerhet inte ska äventyras och att den fungerar som den ska.

Vårt avtal för service och underhåll/förvaltning av WordPress gör att du inte behöver oroa dig för eller tänka på tekniken! Det gör vi åt dig.

Om du själv ska sköta allt detta tar det tid från din kärnverksamheten och det är lätt att det prioriteras ner eller helt enkelt glöms bort.

Då är det billigare och bättre att låta oss sköta underhållet för en fast låg månadskostnad via vårt serviceavtal och underhåll av WordpPress!

Underhåll WordPress

Om din webbplats ligger nere, är långsam eller har andra fel så kommer du att förlora kunder och förlora positioner hos google. Det leder till färre besökare på sidan.

Viktiga uppdateringar testar vi alltid först på en kopia av din webbplats för att inte ta några risker.

uppdateringar wordpress
WordPress underhåll och förvaltning

Innehåll i vårt serviceavtal

 • Löpande underhåll av WordPress.
 • Löpande uppgradering av plugins (tillägg) och tema.  Plugin och teman som inte finns på wordpress.org omfattas inte av avtalet.
 • Kontroll av säkerhet
 • Backup av databas
 • Övervakning av webbplatsen
 • Felhantering och korrigering av fel
 • Versionshantering av unik kod
 • Rapport varje månad över ändringar

Läs mer om vårt Serviceavtal
Utförligare information läs här
Aktuell prislista
Allmänna villkor

WordPress serviceavtal kostnad

Att överlåta de tekniska bitarna till en expert kommer att göra ditt liv som företagare mycket enklare och bekymmersfritt till en låg kostnad!

Hemsidan är oftast din viktigaste kanal för att nå kunderna. Det är viktigt att den fungerar! Kostnaden för att webbsidan inte fungerar är mycket högre än att överlåta arbetet till en expert.


UNDERHÅLLSAVTAl WORDPRESS

Välj ett avtal

Visst vill du slippa oroa dig vid varje uppdatering? Boka ett möte så får jag veta mer om dig och din verksamhet och du får vet mer om mig.

Serviceavtal WordPress Bas

550 kr

Serviceavtal bas är för vanliga webbplatser utan stor funktion eller omfattning exempelvis presentationshemsidor och enkla
företagshemsidor.

 • Löpande underhåll av WordPress en gång per månad.
 • Löpande uppgradering av plugins/tillägg.
 • Rapport över underhåll varje månad
 • Säkerhetsöversyn
 • Extern backup varje vecka
 • Övervakning av webbplatsen
 • Versionshantering av kod
 • Manuell genomgång av webbplatsen två gånger per år med ett uppföljningsmöte på 30 minuter
 • Svar inom 24 arbetstimmar (3 dagar). Helgfria vardagar
Serviceavtal WordPress utökat

880 kr
 • Uppdatering av komponenter minst var 14:e dag och direkt vid kritiska säkerhetsuppdateringar.
 • Löpande uppgradering av plugins/tillägg.
 • Rapport över uppdateringar varje månad
 • Säkerhetsöversyn
 • Extern backup varje dag
 • Övervakning av webbplatsen
 • Versionshantering av kod
 • Manuell genomgång av webbplatsen fyra gånger per år med ett uppföljningsmöte på 30 minuter
 • Svar inom 16 arbetstimmar (2 dagar) helgfria vardagar

Boka ett kostnadsfritt möte

 • Priser gäller till 31 dec 2024
 • Pris per månad

Vanliga frågor om förvaltning av WordPress

WordPress uppdateras med nya funktioner flera gånger per år. Det gör även de tillägg och teman du använder förhoppningsvis.. En del tillägg kommer med nya uppdateringar flera gånger per månad.

Uppdateringarna handlar om nya eller ändrade funktioner eller om en förbättrad säkerhet. Oftast går uppdateringarna bra men om de inte gör det så kan din webbsida sluta fungera helt. Med ett serviceavtal så kontrollerar vi att uppdateringarna fungerar innan de görs på din livesida, och vi kan då säkerställa att din webbsida alltid fungerar.

Om du inte uppgraderar så löper du i stället en mycket större risk för att hemsidan hackas och tas över av malware och virus.

Genom ett serviceavtal WordPress behöver du inte oroa dig.

En vanlig vardag så läser jag mail under kontorstid och svarar så fort det är möjligt. Men alla måste vi ibland exempel gå till tandläkaren, tyvärr. Tiden som anges är den maximala tiden innan jag svarar.

De flesta mail besvaras samma dag.

Normalt hjälper vi till på vardagar men har du vårt serviceavtal så finns vi även tillgängliga på helger i mån av möjlighet (se avtalsvillkoren). Kontakta mig i så fall via SMS då jag inte läser mail utanför kontorstid.

Det går bra att kontakta mig om sidan ligger nere men en akut åtgärd är INTE att du glömt ditt lösenord och liknande 🙂 Om du ändå vill ha hjälp med saker som inte är akuta utanför kontorstid så utgår en startavgift, se prislista.

Jag kommer att göra en säkerhetskopia av din webbplats varje natt. Det mesta som finns på din sida är inte unikt för dig och dessa saker har utvecklaren av till exempel ett plugin själva en versionshantering av. Det är då onödigt dubbelarbete att spara dessa versioner.

Men det finns också delar av din webbplats som är unika för dig, till exempel ditt barntema eller om du har ett så kallat site-plugin. Dessa unika delar hanterar jag versioner av genom en programvara som heter git, så att man kan se vid eventuella problem; vad som har ändrats och när det ändrades.

Backup är den sista livlinan!
Även om vi gör en backup varje natt så är målet att den aldrig ska behöva användas.

Varje gång man återställer en backup så kommer eventuellt det sista dygnets ändringar att gå förlorade. Därför är målet att aldrig behöva göra det.

Jag installerar automatiskt backupen på min server varje natt. Det gör att jag kan jämföra livesidan med senaste nattens backup. Vilket alltid är en trygghet.

Jag vill gärna veta vilka problem som du behöver hjälp med och genomför därför en undersökning. Som tack för att du deltar i den så får du ett 30 minuter kostnadsfritt möte där vi tittar på statusen på din sida.
Efter att ha besvarat frågorna kan du boka mötet, boka

serviceavtal wordpress

Jag kan webb – du kan din verksamhet!

Vill du ha en bekymmersfri tillvaro med din wordpress-sida?
Nog kan det vara kännas krångligt att underhålla en webbsida, speciellt om det är andra saker du vill göra. Det kommer uppdateringar och så är det en massa andra saker att hålla reda på och förstå, som SEO och laddningstider och felmeddelande och besöksstatistik och …

För dig som inte vill bry dig om teknik, säkerhet och uppdateringar teckna serviceavtal wordpress.

Jag kan webb – du kan ditt företag!

Vill du slippa oroa dig för teknik, uppdateringar och säkerhet?
Nog kan det vara kännas krångligt att underhålla en webbsida, speciellt om det är andra saker du vill göra. Det kommer uppdateringar och så är det en massa andra saker att hålla reda på och förstå, som SEO och laddningstider och felmeddelande och besöksstatistik och …

För dig som inte vill oroa dig för teknik, säkerhet och uppdateringar.