Hemsida för företagare i WordPress

När det gäller en hemsida för dig som företagare, så delar du ofta ett par problem med andra småföretagare.

Problemet brukar vara brist på tid, pengar och kunskap. Inte alltid såklart men ofta är det tyvärr så.

Ändå är en professionell hemsida extra viktigt för just dig som företagare oavsett om du driver ett litet eller stort företag. En bra hemsida är din bästa väg att nå dina kunder. Följaktligen är hemsidan navet i din verksamhet.

Men tyvärr så fungerar det åt andra hållet också! Om du har en hemsida som är omodern, innehåller gamla erbjudanden och halvdana bilder så kan det bli dina tänkta kunders första intryck av ditt företag – Att du är omodern och halvdan.

Hemsida för företag

En hemsida/webbplats från KoBoToLo kompromissar inte med kvalitet, utan en hemsida från oss är responsiv (fungerar på dataskärmar, iPads och mobiler), sökmotoroptimerad och självklart så är den på svenska.

Som kund till oss ingår utbildning och stöd under dina första månader med din hemsida.

Din hemsida/webbplats ska du ha inte bara nu, utan i många år framåt så välj en hemsida med kvalitet från början!

Du kan också vara med i min Facebook-grupp där jag sänder live eller ger tips en gång i veckan.

Säkerhet och prestanda är skäl till att vi använder WordPress med Genesis ramverk (framework) eller kadence för då har du en snabb, stabil och säker grund till din hemsida.

Boka ett möte

och berätta vad du behöver

Skicka ett mail

så kontaktar jag dig

Funktioner på din hemsida

 • Lätt att uppdatera själv
 • WordPress
 • Responsiv design (mobilvänlig)
 • Grundläggande sökmotoroptimering
 • Kontaktformulär
 • Besöksstatistik via Google Analytics
 • Utbildning via onlinemöten och vår kurs i Gutenberg
 • Serviceavtal 3 månader.
  Läs mer om vårt serviceavtal
 • Vi installerar också tillägg (plugin) för säkerhet och backup. Ännu har ingen sida från oss blivit hackad och så vill vi att det ska förbli!

Det här behöver du ordna innan vi startar:

 • Bilder som du vill visa upp på hemsidan
 • Text till några sidor
 • En logotype eller liknande
 • Några exempel på sidor som du vill att din hemsida/webbplats ska likna

Fast pris

Innan vi börjar får du en offert med ett fast pris.

Givetvis ska du veta vad som ingår och vad det kostar.


Vad är WordPress?

WordPress är ett CMS (Content Management System), det betyder att det är en programvara som installeras och som gör att du sedan kan uppdatera innehållet på din webbsida själv enkelt och smidigt.

Läs mer om WordPress


Exempel på uppdrag inom hemsida till företag

hemsida för företag

Maxrelax är en en webbshop med woocommerce och swish som betalningslösning. Webbplatsen är gjord i wordpress och genesis som grundtema. Inger är en småföreatagare som förutom att ha en shop också tar emot klienter.

Hemsida för restaurang

Oliveriet är en äkta italiensk restaurang och ingen ”vanlig” pizzeria. Restaurangerna finns både i Kristinehamn och Karlstad. Dessutom anordnar Jenny matlagningskurser, vinprovning och mycket mer.

Här kan du köpa presentkort och italienska delikatesser både på plats och på hemsidan.

Kryddafesten är en artistförmedling till privatpersoner och företag. Troligen är det i dag Sveriges största artistförmedling till privatpersoner. Här finns en hel del extra funktioner för att automatisera och ge kunder de bästa möjligheterna för just deras fest och inom deras budget.

Hemsida för företag - idrekupan.se

Idrekupan är en fantastiska fjällstugan med plats för upp till 24 personer. Idrekupan är ett vackert parhus beläget i Fjällbäckens stugområde.

På webbsidan kan man både se aktuellt bokningsläge och skicka in en bokning.

Absolut! Om du har lite vana vid datorer så gör du det. Och det har nästan alla i dag.

Ja, WordPress är gratis att installera på ett webbhotell. Däremot är inte webbhotellet och den domän du önskar inte gratis. Kostnaden varierar då det finns webbhotell i olika prisklasser.

Det beror på. Det finns många teman och tillägg som är gratis men om du vill ha mer specifika funktioner eller en shop så tillkommer kostnader för till exempel betallösningar. För en ”vanlig” webbplats så tillkommer sällan licenskostnader men vi behöver prata om vad du behöver innan jag kan säga säkert.

Om du har texter och bilder så kan det gå snabbt. Men eftersom du även ska hinna med utbildningen så räkna med en månad. Då hinner vi med ett par möten och design-diskussioner.

Ja! Men man ska inte installera allt möjligt men hittar på nätet. Här gäller samma regler som för din dator och telefon. Det finns en hel del tillägg/appar som du inte bör använda. Men själva WordPress är absolut säkert

Vi har tre olika paket beroende på vad du behöver på din webbsida. Du kan läsa mer om våra paket här.