tobiaschilli en webbsida från kobotolo.se

Trolleri och underhållnings show

Tobias Chilli är en av Sveriges bästa underhållare där han har rest runt i 23 år och underhållit på tusentals fester och events. Han har även medverkat i flera olika TV program och vunnit en rad SM priset. Showen du bokar till ditt event har vunnit priset Sveriges bästa underhållande show i Trolleri SM.

Tobias sticker ut då han blandar in trolleri med jonglering och kanske nån spontan volter, detta gör att det blir en rejäl blandning och många fina överraskningar som gäster i normala fall inte får uppleva när man bokar en trollkarl.

Tidigare fanns sidan på weebly, Tidigare texter och bilder importerades till WordPress. Lite ny design och såklart behöver man i ett sådant här jobb hantera SEO och permalänkar.

Projektet gjordes inom ”lilla paketet”.

Till tobiaschilli.se

WordPress
SEO
Egen funktion för att registrera och visa bokade resurser

Överföring från webbly

Utveckling
Design

Tobias Chilli

Tobias Chilli är en av Sveriges bästa underhållare där han har rest runt i 23år och underhållit på tusentals fester och events. Han har även medverkat i flera olika TV program och vunnit en rad SM priset. Showen du bokar till ditt event har vunnit priset Sveriges bästa underhållande show i Trolleri SM.