WordPress coachning – innehållet bestämmer du

Om du  har frågorna så har jag svaren 😉

Du kan anlita mig en timme för att utbilda, anpassa eller bara svara på frågor. Coachningen sker via zoom och innehållet avgör du. Exempel på ämnen; introduktion till WordPress, anpassa ditt tema; sökmotoroptimering eller hantera bilder.

Vem har nytta av en webb-coachning ?

Idag erbjuder många webbhotell en en-klicks-installation av olika CMS (Content Management Systems) som Joomla och WordPress. Det är såklart bra och ger en snabb start till att skapa en hemsida. Men samtidigt så är det mycket kvar att göra. Det behövs text, bilder, inställningar för FaceBook och sökmotorinställningar.  I det läget är risken stor att du ger upp och den hemsida som du tänkt dig blir inte av. En hemsida utan besökare fyller ingen riktig funktion om du tänker efter.

Behovet av hjälp och en knuff i rätt riktning varierar men via vår coachning så får du just det. En knuff så du kommer vidare och den hemsida blir vad du vill att den ska vara.

Exempel på olika typer av Coachning (men du bestämmer)

  • Du har precis börjat använda WordPress och behöver en introduktion och tips för att arbeta effektivt.
  • Du har bloggat en period och nu behöver du organisera innehållet bättre.
  • Personer som inte vill använda sin tid till att googla efter svar och i värsta fall bli ännu mer förvirrade.
  • Du har en idag en webbplats men är inte helt nöjd och vill anpassa utseendet
  • Du behöver hjälp med sökmotor inställningar

Kostnaden är 850 kr/timme (exkl. moms) och minimitiden för en bokning är en timme och och kommunikationen sker via dator med bildskärmsdelning.

Om du behöver en introduktion till WordPress så ger vi rabatt och du betalar endast 700 kr (exkl. moms) för en timmes genomgång av gränssnittet och de vanligaste inställningarna. Du får också råd och tips på hur du kan förbättra din sida och vilka tillägg som kan vara bra att ha. Jag ger också råd om säkerhet.

Bokning sker här 

Letar du efter hjälp och vill läsa på själv så finns det tips på wp-akuten.se.