webbplats till fast pris - mariemedia.se

Marie Hagberg på Marimedia är copywriter och hjälper till med texten på din hemsida, dina säljbrev, dina nyhetsbrev, säljbrev, blogginlägg, vykort, uppdateringar på sociala media eller något annat.

Som omväxling har jag här inte använt WordPress utan byggt en sida med en annan sidbyggare. Målet för mig var att testa om det gick att bygga en sida på max en dag med ett intensivt arbete tillsammans med kunden. Förberedelsen för Marie var att ha bilder och text klara innan vi startade.

Ett arbetssätt jag gärna gör om och jag bad Marie komma med en reflektion. 

”Det gick otroligt snabbt och smidigt att få en ny hemsida med Karins hjälp.

Faktum är att det bara tog några timmar! 

Pedagogisk är hon också. Rekommenderar henne mer än gärna!”

Marie Hagberg,
www.marimedia.se

Sidbyggare hos webbhotell
Responsiv

Utveckling
Design

”Vad är copywriting?”

Du kanske kliar dig i huvudet just nu och frågar dig ”Vad är copy och copywriting?” Jo, det är ord som du använder i ditt företagande. Allt från ämnesrader i e-brev, till bloggrubriker, produktbeskrivningar, alla texter på din hemsida, inlägg på sociala media…

Helt enkelt alla ord du använder för att folk ska lära känna, gilla och lita på dig. Orden du använder för att påverka och sälja är också copy. Och antingen du gillar det eller ej kommer folk omedelbart att bedöma dig och ditt företag, beroende på orden du använder. Fundera på det här för ett ögonblick. Hur övertalar du någon till att göra något? Jo, via ord.

Marimedia består av mig, Marie Hagberg. Jag tycker om att skriva det mesta – säljande brev, artiklar, nyhetsbrev, inlägg på sociala media, vykort och kärleksbrev samt ge feedback på texter. Kontakta mig för en offert. Skriv till marie@marimedia.se eller ringa 0761-627 433 (under kontorstid).