KBT Allians är en privat psykoterapimottagning belägen på Drottninggatan 15 i Örebro. Vi erbjuder psykoterapi, parterapi, ungdomsterapi, stöd/krissamtal och handledning.

Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder och hos oss möts du av värme, kunskap och engagemang där väntetiderna är korta. Du skall känna dig trygg i mötet med oss och fri att prata om det som bekymrar dig. Inga problem är för små eller för stora att dela.

Hos oss kan du välja att träffas fysiskt på plats på mottagningen eller digitalt.

Till KBT Allians Örebro

WordPress

KBT Allians hade redan en webbsida men behövde rätta en del fel på den och få den att prestera bättre med förbättring av SEO , felaktiga funktioner och prestanda.

Isabel har ett Serviceavtal

KBT Allians Psykoterapimottagning drivs av Isabel Höijer Björk. Isabel är legitimerad Psykoterapeut med inriktning KBT, Socionom och har en Medicine Magisterexamen i psykoterapi från Karolinska Institutet.

KBT Allians har en lång erfarenhet av att arbeta med bedömning och behandling av psykisk ohälsa hos såväl ungdomar som vuxna och par och har arbetat inom socialtjänst, primärvård, allmänpsykiatri, beroendevård, ätstörningsvård och företagshälsovård.